ushqimi i makaronave orzo


përgjigje 1:

E vetmja gjë që mund ta bëjë atë më të shëndetshëm është se zakonisht shërbehet me salca të ndryshme. Vetë makaronat kanë të njëjtët përbërës dhe, për këtë arsye, të njëjtën ushqim, si makaronat e tjera.

Unë kam rezerva në lidhje me fjalën "i shëndetshëm" për ndonjë ushqim të veçantë (shih Craig Good për më shumë në lidhje me këtë), por le të themi vetëm se unë kurrë nuk kam dëgjuar për orzo Alfredo ose orzo carbonara. Dhe fettucina zakonisht nuk hyn në supë me perime.përgjigje 2:

Asnjëherë nuk e kam dëgjuar atë pretendim. Shumica e makaronave, përfshirë orzo, bëhen kryesisht nga gruri i fortë. Nëse blini marka tregtare të makaronave të thata, atëherë informacioni ushqyes për orzo është zakonisht saktësisht i njëjtë me ato të llojeve të tjera të makaronave nga e njëjta markë.përgjigje 3:

Thjesht një passhkrim në përgjigjet e tjera të vlefshme. "Orzo" do të thotë elb, si dhe është emri i një forme makarone. Possibleshtë e mundur që ky pretendim nuk është për formën e makaronave, por për elbin në krahasim me makaronat me grurë të fortë (për arsye të panjohura për mua).përgjigje 4:

Asgjë nuk e mbështet aspak pretendimin se një formë makaronash është pak a shumë e shëndetshme se tjetra. Çdo ndryshim do të përcaktohet nga përgatitja e salcës ose shoqërimit.përgjigje 5:

Absulutisht asgje. Shihni A është i shëndetshëm [ky ushqim]?


fariborzbaghai.org © 2021