jaha bande fitnesi


përgjigje 1:

Gadgets Fitness Wearable zakonisht kanë ato funksione që keni kërkuar.

  • Ndjekja e vendndodhjes së përdoruesit me GPS
  • Kontrollimi i pulsit të shëndetshëm nga sensorët

Këtu është 2 rekomandime për ju. Nëse dëshironi të gjeni më shumë, vizitoni

Produktet - Zakonet

ka më shumë se 10 banda inteligjente që mund të kontrolloni!

1. Jaha

përmes -

Jaha - Zakonet

Jaha është një grup fitnesi ultra i rehatshëm dhe i përballueshëm, i cili jo vetëm që ju lejon të gjurmoni progresin tuaj, por gjithashtu ju lejon të krahasoni rezultatet tuaja me miqtë tuaj, familjen, bashkëpunëtorët dhe madje edhe të famshëm, duke ju lejuar të vendosni sfida dhe të konkurroni me këdo, ne cdo kohe.

2. Flyfit

përmes -

Flyfit - Zakonet

Flyfit është një gjurmues i zgjuar i kyçit të këmbës që monitoron performancën tuaj të fitnesit nga momenti kur zgjoheni. Kjo pajisje e lehtë dhe e papërshkueshme nga uji jo vetëm që ju lejon të gjurmoni aktivitetet tuaja të përditshme (përfshirë notin), por gjithashtu monitoron kohën e gjumit dhe cilësinë e gjumit tuaj. Nuk bëhet më e integruar se kjo. Flyfit lidhet pa tel me smartphone dhe tabletin tuaj, duke ju lejuar të mbani gjurmët e rezultateve tuaja ditore të fitnesit dhe të krahasoni rezultatet tuaja me familjen dhe miqtë tuaj, në mënyrë që të mbani të motivuar njëri-tjetrin.

Unë mendoj se është e denjë të provosh produkte fillestare në vend të markës kryesore që kanë vetëm zgjedhje të shtrenjtë. Gëzoni palestër me mjete të veshura eksperimentale! :)


fariborzbaghai.org © 2021