si e dinë kompanitë e sigurimeve shëndetësore nëse pini duhan


përgjigje 1:

Në afat të shkurtër, kur jeni duke u regjistruar për një politikë. ka të ngjarë të pranojnë procedurat e zakonshme të testimit, pështymën ose urinën, të cilat nuk janë shumë të vështira për t’u kaluar nëse nuk keni pirë duhan për disa javë.

Por mendohuni dy herë para se t’i mashtroni ata qëllimisht ose të gënjeni për këtë.

Nëse më vonë ndodh që ju (ose të mbijetuarit tuaj) duhet të bëni një pretendim të rëndësishëm si një pagë e madhe mjekësore ose paaftësie ose sigurimi i jetës, dhe ata marrin idenë që ju keni paraqitur keq duke qenë jo duhanpirës - mund të caktohet një hetues për të vlerësuar kerkese.

Sidomos nëse sëmundja, paaftësia ose shkaku i vdekjes lidhet zakonisht me pirjen e duhanit.

Nëse ka shuma të mëdha dollari në rrezik dhe arsye për të dyshuar se keni gënjyer për pirjen e duhanit, kompania e sigurimeve nuk do të jetë e kënaqur me testin e pështymës nga vite më parë. Në këtë situatë, kompania do të hetojë për mashtrim kështu që ata do të përdorin çdo dhe të gjitha mjetet në dispozicion për të marrë prova aktuale. Një hetues sigurimesh mund të intervistojë fqinjët tuaj, bashkëpunëtorët, etj., Ata mund të vizitojnë familjen tuaj në shtëpi për të parë nëse është një familje që pi duhan, ose thjesht të kontrollojë të dhënat tuaja mjekësore, rrezet x ose raportin e autopsisë ku historia juaj e pirjes së duhanit mund të jetë qartë e dukshme .

Një hetues i tillë që ishte një klient i imi (ndalo pirjen e duhanit) më tha se metoda më e zakonshme dhe efektive që përdori kompania e tij ishte të ekzaminonte blerjet e kartave të debitit të të siguruarit. Në qoftë se nuk paguajnë gjithmonë dhe vetëm para në dorë për tymosjet tuaja, shumat e rregullta të dollarit të zakonit tuaj të përditshëm janë të lehta për tu zbuluar në blerjet tuaja 7–11.

Kjo mund të duket si mbingarkesë, pushtuese dhe e padrejtë ... por mos harroni, ishte ideja juaj të kryeni një mashtrim në mënyrë që të merrni një premium më të ulët. Nëse është pirja e duhanit që përfundon duke ju vrarë ose paaftësuar, kompania mund të jetë brenda të drejtave të tyre për të mohuar pretendimin tuaj.përgjigje 2:

Provoni këtë faqe ku mund të krahasoni thonjëzat:

http://INSURANCECOMPAREQUOTES.US/index.html?src=krahasoni

LIDHUR

Cila është kompania më e mirë e sigurimeve për shoferët e rinj?

A ka dikush ndonjë kompani të sigurimeve që është e lirë për shoferët e rinj, të rinj? Unë jam 17 dhe gjeta një kompani të sigurimeve që kushton afërsisht 2500, por që është ende pak e qetë. Çdo ndihmë do të jetë e dobishme .. !! ”

Sigurimi afatshkurtër i makinës në Kaliforni? Këshilla të nevojshme !?

Do të marr me qira një makinë në Kaliforni për 6 javë. Unë nuk kam një vetinë time, kështu që nuk kam asnjë politikë normale të sigurimit të makinës. Unë kam një kartelë ari Visa, që mbulon heqjen dorë nga dëmtimi i përplasjes; por nuk do të doja të isha pa përgjegjësi etj. Pyetje: A ka ndonjë marrëveshje më të mirë që mund të bëj sesa të paguaj 10 - 15 dollarë në ditë te kompania e makinave me qira? Çdo ide do të ishte shumë e mirëpritur. ”

Sa do të kushtonte për një shofer mashkull adoleshent?

Sa do të kushtonte për një malibu të vjetër të vitit 1969 dhe ta rregulloj atë. Dhe sa do të kushtonte sigurimi për një shofer mashkull adoleshent

Cila është sigurimi shëndetësor më i mirë për të pasur tre fëmijë të gjithë nën 12 vjeç plus dy të rritur?

Cila është sigurimi shëndetësor më i mirë për të pasur tre fëmijë të gjithë nën 12 vjeç plus dy të rritur?

Cila është sigurimi më i lirë për drejtuesit e automjeteve në NC?

Unë jam gati të mbush 16 vjeç dhe të marr licencën time, por kam nevojë për dëshmi sigurimi para se ta marr. Cila është sigurimi më i mirë për të marrë dhe sa do të kushtojë?

Përdorni një kuti po në licencë për sigurim të lirë makine?

Unë jetoj në bronx, por sigurimi i makinës për mua është si 660 në muaj… kjo është e pamundur të bëhet… Doja të shkoja me Statefarm… Po përdorja një kuti po në Yonkers, tuckahoe 20 minuta larg dhe ra në 220 në muaj me më shumë atëherë vetëm mbulimi i përgjegjësisë ... kutia e po nuk është në rrugë, është një adresë rruge ups .. djaloshi më tha njerëzit e bëjnë atë gjatë gjithë kohës, por unë vetëm doja të isha i sigurt .. a kërkon Statefarm provën e adresës. si fatura e konvencionit e cila jam vetëm 17 btw. Unë punoj kështu që do të ndryshoja adresën time në çekun tim që marr në adresën e Yonkers dhe adresën e kartës time të debitit gjithashtu .. dhe sigurisht që do ta bëja adresën time në licencën time. Unë e di që agjentët do t'ju japin sigurim me ndonjë adresë, por a do të jetë mirë 6 muaj apo do të më kontaktojnë një muaj apo më shumë duke kërkuar informacion mbi adresat e mia… a do të funksionojë është pyetja nëse është në licencën time dhe unë them kjo është vendi ku unë jetoj .. Unë jam 17, kështu që nuk kam kredi ... gjithashtu a e ka bërë dikush këtë ?? pa përgjigje budallaqe ”

Licenca e Sigurimit të Grupit 1?

Përshëndetje, më duhet të marr licencën time të sigurimit të grupit 1 për të shitur pensione në shtetin e Teksasit. Sinqerisht nuk jam i sigurt se ku të shkoj ose çfarë të bëj. Çfarë duhet të bëj? Faleminderit."

Sigurimet e makinës kur jeni nën 18 vjeç?

nuk marr sigurime… nëse makina është e siguruar (makina ime mëmë) a mund ta ngas atë? ose kur duhet të sigurohem? Unë jetoj në Kaliforni dhe kam një leje tani

“Nëse jam një femër 21 vjeç me një dui, sa është sigurimi i makinës?

Unë jam 21 me një dui në rekordin tim. Përafërsisht sa do të kushtonte sigurimi i makinës në një shoqërim Ford 2000?

Sa është kostoja e sigurimit për këtë?

ok mirë ka disa motoçikleta që po shikoj tani. Por unë po pyesja në Michigan nëse mund të drejtosh një motor me një titull shpëtimi, ose një titull të rindërtuar. Dhe nëse mundeni a do të rritet sigurimi apo do të qëndrojë i njëjti? ”përgjigje 3:

Përgjigja e Frank është pikërisht ajo që do të thosha këtu - gjithçka që unë do të shtoj është se teknologjia përmirësohet çdo ditë dhe ata tashmë përdorin shtupa orale për të provuar për produktet e duhanit / nikotinës, që mund të testojnë edhe për sasinë më të vogël - Ekziston vetëm një përjashtim i vogël për një numër i caktuar (super i vogël) puro në vit, dhe kjo duhet të raportohet edhe me sinqeritet - Ata mund dhe do t'ju privojnë të paguheni me një monedhë nëse gënjeni, nuk ia vlen të rrezikoni!

Ju do të paguani tarifa më të larta nëse pini duhan, por nëse lini për minimum (zakonisht 1 vit) mund të telefononi agjentin tuaj dhe statusi juaj mund të ndryshohet në jo duhanpirës dhe premiumi do të rregullohet. Edhe duke qenë në doktorin tuaj ose spitalin për arsye të parëndësishme, MIB do të informohet dhe përdorimi i produktit të duhanit është diçka e përfshirë - nëse ju jepen arna nikotine ose ndonjë gjë tjetër, ajo është atje dhe konsiderohet mashtrim i sigurimeve, i cili do të parandalojë aftësinë tuaj për të marrë jetë sigurim ose diçka të ngjashme, dhe mund të rezultojë në akuza më serioze në varësi të situatës. Gjithmonë jini të sinqertë me kompanitë tuaja të sigurimeve! :)përgjigje 4:

Dikush tjetër mund të ketë një përgjigje më të mirë nga këndvështrimi i një nënshkruesi, por duke folur nga këndvështrimi i një avokati, mjafton që ata t'ju pyesin. Nëse gënjeni, kjo ka të ngjarë të bëhet çështje më vonë, kur të bëni një kërkesë mbi politikën.

Duhet të jeni të sinqertë kur aplikoni për sigurim. Një politikë sigurimi është një kontratë e "besimit maksimal" (ose më me pretendime, uberrima fides). Një pasojë e kësaj është që nëse i siguruari nuk është i sinqertë ose mban informacion që është material për rrezikun, politika është e pavlefshme ose e pavlefshme.

Në përgjithësi, siç e thashë, dëshira e sinqertë e një të siguruar do të bëhet problem, nëse ndodh ndonjëherë, kur dikush bën një kërkesë mbi politikën. Në rastin e pirjes së duhanit, nëse personi vdes nga kanceri i mushkërive, ekziston një mundësi e mirë që siguruesi të mohojë një kërkesë për sigurimin e jetës nëse mendojnë se i siguruari kishte gënjyer se ishte jo-duhanpirës. Atëherë përfituesi do të padisë. Dhe procesi gjyqësor që rezulton do të ishte kryesisht një hetim nëse i siguruari gënjeu apo mbajti informata përkatëse.përgjigje 5:

Kompanitë e sigurimeve mund dhe do të kontrollojnë nëse jeni duhanpirës në katër mënyra të ndryshme:

  1. Pyetje mbi aplikimin
  2. ÇDO aplikim për sigurimin e jetës do të pyesë për përdorimin e duhanit. Përfaqësimi i gabuar ka pasojat e veta.
  3. Testi i urinës
  4. Shumica e aplikacioneve për sigurimin e jetës me çdo shumë të konsiderueshme të mbulimit kërkojnë një test urine.
  5. Testi i gjakut
  6. Nëse nuk kërkohet një mostër urine, me gjasë do të bëhet një test gjaku.
  7. Raportet e mjekut
  8. Me shumë kërkesa për sigurimin e jetës do të porositet një Raport i Mjekëve të Pjesëmarrës (APR). Ka të ngjarë që një prill të ketë referencë në zakonet e jetës siç është pirja e duhanit.

Nëse jeni duhanpirës, ​​ai fakt ka të ngjarë të zbulohet në kohën e aplikimit - ose- në kohën e kërkesës. Më mirë që ai informacion të shpallet më herët sesa më vonë.

Praktika më e mirë? Zbuloni përdorimin e duhanit menjëherë jashtë portës.përgjigje 6:

Pirja e duhanit mund të zbulohet përmes një testi nikotine. Gënjeshtra për pirjen e duhanit në një aplikim për sigurimin e jetës është një keqinterpretim material. Siguruesi i jetës do të urdhërojë gjithashtu një Deklaratë të Mjekut. Ndonjëherë një APS mund të nxjerrë prova që do të rezultojnë në një politikë të vlerësuar. Kompanitë e sigurimeve të jetës mund të sfidojnë pagimin e dëmeve në raste mashtrimi. Nëse një aplikant është pirës i duhanit dhe shpreson të kalojë fatin e tij me shpresën se do të shpëtojë nga pagimi i një primi më të ulët, vini re se ka pasur çështje gjyqësore kur politika është rikthyer dhe të mbijetuarit nuk marrin asgjë.përgjigje 7:

Sigurimet punojnë në "doktrinën e uberrima fedis". Kuptimi i thjeshtë është "Unë besoj në ty dhe ti më beson ose më thua të vërtetën". Le të supozojmë se i siguruari nuk i ka zbuluar zakonet e tij të pafavorshme në formularin e propozimit dhe asnjë kontroll para-mjekësor. Më vonë pas lëshimit të dokumentit të politikës, ai vuan nga çështje mjekësore dhe shtrohet në spital për trajtim. Kur faturat arrijnë tek siguruesi, padyshim, çështjet kryqëzohen me deklaratat e bëra në formularin e propozimit. Nëse çështjet shëndetësore kanë të bëjnë drejtpërdrejt me çështjen e pazbuluar ose të mbuluar, kjo çon në "shkelje themelore të kontratës". Hapi tjetër është që pretendimet të refuzohen dhe politika të hiqet.

Nëse i Siguruari ka kaluar një kontroll para-mjekësor para lëshimit të policës, kushtet shëndetësore do të dihen dhe në përputhje me rrethanat, primi është fiksuar ose lëshohen plane të përshtatshme. Këtu nuk shtrohet çështja e mashtrimit ose Mosdeklarimit të zakoneve të pafavorshme.përgjigje 8:

Sipas përvojës sime, ata ose bëjnë një pështymë ose një test gjaku. Për sasi më të vogël të mbulimit të aplikantëve më të rinj, ata thjesht mund t'ju marrin fjalën tuaj. Sidoqoftë, nëse ju kapin duke gënjyer për statusin tuaj të duhanpirësit (d.m.th. një duhanpirës që pretendon të jetë jo duhanpirës) ata nuk do të paguajnë përfitimin e vdekjes pasi keni kryer mashtrim kur keni aplikuar për politikë. Për shembull nëse e keni parë mjekun tuaj disa muaj para se të aplikoni dhe ai ju pyet a jeni ende duke pirë duhan? dhe ti thua po dhe ai e vizaton atë. Kur ka një kërkesë për vdekje, kompania e sigurimeve ka të ngjarë të kërkojë të dhënat mjekësore.përgjigje 9:

Ata nuk do ta dinë kur ju merrni politikën.

Ata do ta zbulojnë kur prekni kancerin e mushkërive dhe Mjeku tregon se shkaku është qartë nga pirja e duhanit.

Në atë pikë, ata do të anulojnë në mënyrë retroaktive politikën tuaj dhe do të ndalojnë të paguajnë për pretendimet e kujdesit shëndetësor që nuk janë mbuluar - pikërisht kur ju keni më shumë nevojë për mbulim.

Kjo nuk ka për qëllim të të trembë, kjo është vetëm ajo që do të ndodhë.

Nuk ju ndihmon të qëndroni në kërkesën tuaj. Nëse doni që mbulimi të qëndrojë në fuqi kur do t'ju duhet vërtet, jini të sinqertë dhe përpara se të keni zgjedhje për stilin e jetës.përgjigje 10:

A) Për shkak se ata të pyetën ty dhe ti do të jepje përgjigjen e duhur jam i sigurt. Kur nënshkruani kërkesën, ju po vërtetoni se keni qenë të sinqertë. Shtë një dokument ligjor, kështu që jini të sinqertë.

B) Për shkak se ata mund të tregojnë nga disa prej kodeve të diagnozës që mjeku juaj paraqet së bashku me pretendimet tuaja mjekësore që ju mund të jeni duhanpirës.

C) Sepse kur keni nevojë për kujdes mjekësor për të trajtuar një gjendje të shkaktuar nga pirja e duhanit, padyshim që jeni duhanpirës. Kur kjo të ndodhë, ata do ta dinë që keni gënjyer në aplikimin tuaj dhe ka shumë të ngjarë që ta anulojnë mbulimin tuaj së bashku. Ata gjithashtu mund të kërkojnë shlyerjen nga ju për pretendimet mjekësore që ata kanë paguar tashmë.

Mos gënje, nuk do të dalë mirë.përgjigje 11:

Ata nuk e bëjnë, por ata e marrin fjalën tuaj derisa të duhet të paguajnë

Nëse keni gënjyer në një aplikim, atëherë jeni të zhytur në pagesa dhe ka të ngjarë të paditeni

Pra, duke u thënë atyre një gënjeshtër është mirë për të kursyer disa dollarë tani, por në 5 vjet kur ata lexojnë ju trajtoheni nga emfizema dhe ata kontrollojnë përmes bollëkut të shënimeve dhe raporteve dhe ju gjejnë të tymosur, atëherë ky është fundi i politikës suaj

Pse ta besh? Lini ose thoni të vërtetën, por mos bashkoni dy të këqija në një veprim

Dr D


fariborzbaghai.org © 2021