përfitimet shëndetësore të domateve jeshile


përgjigje 1:

Ushqimet e papjekura ndonjëherë mund të shkaktojnë shqetësime në stomak dhe nëse hahen me tepri, mund të jenë më problematike. Secili person është i ndryshëm, kështu që do të ketë reagime të ndryshme. Disa njerëz nuk do të kishin ndonjë efekt, të tjerët mund të kishin dhimbje gjymtuese në stomak dhe të tjerët mund të ishin diku në mes. Nuk është vdekjeprurëse, por mund të jetë e pakëndshme. Shumë mund të jenë një rrezik për shëndetin, por gatimi ndihmon në zvogëlimin e rreziqeve.

Përgjigje e thjeshtë dhe nuk shkon në shkencë, por

Toksiciteti i bimës së domates - A mundet domate të ju helmojnë

mund t'i përgjigjet disa prej atyre pyetjeve.përgjigje 2:

Ka alkaloide toksike në çdo ind të gjelbër nga bimët në këtë grup, i cili përfshin domate, patate, vezë frutash, kapsica, djegës etj. Ata mund t'i bëjnë njerëzit shumë të sëmurë dhe të kontribuojnë në artrit. Të hash domate të gjelbra të papërpunuara është jo jo. Por skuqja e tyre (mund të bëni fritters) ose kthimi i tyre në turshi / chutney / shijim është në rregull në moderim.përgjigje 3:

Mund të ju helmojë, duke shkaktuar Gastroenterit ose meningjit

Nëse doni të rritni domate të mëdha të pjekura, shumë ju duhet një dritë LED e rritur si kjo:

http://www.ebay.co.uk/itm/600W-LED-Grow-Light-Panel-Hydropolics-Full-Spectrum-Indoor-Pactory-Garden-MEIZHI-/221948614481

?përgjigje 4:

Marrja e moderuar e domateve jeshile është e padëmshme. Nëse hani kilogramë prej tyre çdo ditë, atëherë mund të dëshironi të lexoni

Solaninë

.


fariborzbaghai.org © 2021