guinness përfitime shtesë të shëndetshme shëndetësore


përgjigje 1:

Një 12 oz. servimi i Foreign Extra Stout përmban 176 kalori, 14 g sheqer, 3 g proteina dhe një përmbajtje alkooli në vëllim prej 7.5 përqind, sipas

Cila pjesë e birrës nuk e kuptoni?

. Një 12 oz. shërbimi i Guinness Draft përmban 125 kalori, 10 g karbohidrate dhe një përmbajtje alkooli prej 4 përqind, thotë

Cila pjesë e birrës nuk e kuptoni?

.

Një kanaçe me 12 ons Coca-Cola përmban 39 gramë sheqer, i cili shndërrohet në afërsisht 2.6 lugë. Koksi i qershisë dhe koksi i vaniljes përmbajnë më shumë sheqer sesa varieteti i rregullt; të dyja këto sodas përmbajnë 42 gram sheqer, ose 2.8 lugë gjelle, në një kanaçe prej 12 ons.përgjigje 2:

Një pintë (16 ons) e Guinness ka rreth 14 g karbohidrate, të cilat vijnë nga malti. Ekziston një përzierje e karbohidrateve komplekse (më pak të thartueshme) dhe sheqernave natyralë të thjeshtë (të thartueshëm) siç është maltoza (sheqeri primar) si dhe një sasi më e vogël e saharozës dhe fruktozës. Janë sheqernat e thjeshta që fermentohen për të prodhuar alkool në birrë. Nuk ka sheqer të shtuar në Guinness.

I gjithë sheqeri në Koks shtohet, dhe të paktën në Amerikën e Veriut përbëhet kryesisht nga shurup misri me fruktozë të lartë, i cili është një sheqer i thjeshtë.

16 ons koks ka 52 gram karbohidrate 100% e të cilave shtohet sheqer.përgjigje 3:

Coca cola. Guinness ka 1g sheqer në një kanaçe 500 ml dmth 0.2 g për 100ml.

Shumë karbohidrate por sheqernat janë fermentuar në alkool.

Diageo janë mjaft krenarë për Guiness që është marka e parë globale e birrës që ka publikuar të dhëna ushqyese. Onshtë në teneqe. Pra, nëse blini njërën nga secilën, mund ta bëni vetë krahasimin e drejtpërdrejtë.

Faleminderit për pyetjen.përgjigje 4:

Guinness i fortëpërgjigje 5:

Coca cola padyshim.përgjigje 6:

Guinness Stoutpërgjigje 7:

Coca Colapërgjigje 8:

Coca colapërgjigje 9:

Guinnesspërgjigje 10:

Coca-colapërgjigje 11:

Guessess


fariborzbaghai.org © 2021