a mund të hani goca deti të gjallë gjatë gjidhënies


përgjigje 1:

Unë kam ushqyer me gji me sukses për 15 muaj tani dhe nuk më ka shkuar kurrë në mendje të ha goca deti të papërpunuara.

Ushqimi nuk rrit vlerat kalorike ose përbërjen e qumështit pasi qumështi prodhohet nga përmbajtja e gjakut tuaj. Në atë mënyrë, edhe nëse nëna nuk ushqehet mirë aktualisht, nëse duhet të ushqejë me gji, foshnja do të plotësonte nevojat e tij / saj.

Ndoshta në disa kultura ose qytete ngrënia e gocave të gjalla është e zakonshme dhe normale, por nëse nuk jeni mësuar me to ose nuk mund të kontrolloni se burimi i tij është i sigurt dhe i pastër (jo i ngrirë, vetëm i freskët) ... Unë do të këshilla kundër tyre! Foshnja ndoshta do të jetë mirë, por ju do të keni një dreq natë në tualet.


fariborzbaghai.org © 2021